Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Συνέχεια επιτυχημένων εμφανίσεων

Συνέχεια των επιτυχημένων εμφανίσεων των παιδιών του σχολείου μας στις αθλητικές δράσεις του Νομού. Σήμερα ήταν η σειρά των κοριτσιών που συμμετείχαν στις δύο ομάδες πετοσφαίρισης, με τις οποίες συμμετείχε το σχολείο μας στους αντίστοιχους αγώνες δημοτικών σχολείων. Οι δύο ομάδες μας κατάφεραν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους κερδίζοντας πολλούς αγώνες, αλλά και με το ευ αγωνίζεσθαι που επέδειξαν. ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια!!!

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Γκολ στη... ζωή

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016. Πάθος, δύναμη αλλά προπαντός… αθλητική συμπεριφορά! Τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από την Δ’, την Ε’ και τη Στ’ τάξη που εκπροσώπησαν το σχολείο στους αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι έγιναν σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» μας έκαναν υπερήφανους με την αγωνιστική και εξω-αγωνιστική τους συμπεριφορά, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους μας. Μπράβο παιδιά, πάντα ΝΙΚΕΣ!

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Διαβάζω, ονειρεύομαι... ταξιδεύω

Την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016, τα παιδιά του Δ2 τμήματος, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης "Ταξιδεύω την μαριονέτα μου στην Ευρώπη". Εκεί είχαν την ευκαιρία να δούνε τον ανακαινισμένο ζεστό χώρο της βιβλιοθήκης, να διαβάσουν βιβλία και να ηχογραφήσουν τα κείμενα που έχουν επιμεληθεί με τη δασκάλα τους, σε συνεργασία με καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.