Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Όργιο τέχνης και μουσικής στο Bios!!!!

-->


Ως περιοδικό με βάση την Αθήνα, με διαφορετικό κεντρικό θέμα κάθε μήνα και ποικίλη ύλη που αφορά τον πολιτισμό και τη ζωή στην πόλη, το Ough!, προσφέρει τρεις βραδιές τέχνης και διασκέδασης.


Το «Ough! Boom!» ξεκινάει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου με τα εγκαίνια των εκθέσεων «φαϊνάνσιαλ γκλαμ» του Jar Moff και «mmm…» του Γιώργου Κάλλας και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου με live, dj , προβολές ταινιών, συζητήσεις και φαγητό.


O Jar Moff είναι μουσικός, ενώ οι homemade κυκλοφορίες, στις οποίες επιμελείται το artwork, είναι πραγματικά έργα τέχνης. Τα εξώφυλλα των κυκλοφοριών του είναι χειροποίητα κολάζ, ιδιαίτερα και με εντελώς δική του αισθητική που ταιριάζει με τους ήχους του. Η πρώτη προσωπική του έκθεση, στο μπαρ πάνω από το Bios, θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου.


Ο Γιώργος Κάλλας σπούδασε σχέδιο μόδας και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος. Τα έργα του είναι ελκυστικά και σέξι, όχι μόνο επειδή η θεματολογία του είναι η Madonna, αλλά και για την άρτια ζωγραφική και την καθαρότητα της τεχνικής του. Η νέα του έκθεση, στον πρώτο όροφο του Bios, θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου.



ΠΗΓΗ: http://gr.news.yahoo.com/όργιο-τέχνης-και-μουσικής-στο-bios