Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

http://www.haniotika-nea.gr/xef/index.html

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 ΠΡΩΪΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΩΪΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Με μοναδικό απόντα τον Ποτουρίδη (αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα της εθνικής ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας, που διεξήχθη χθες στο Άργος και τελείωσε 1-1) έγινε χθες το πρωί στο Μάλεμε η προπόνηση του Πλατανιά, εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει η Χανιώτικη ομάδα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Αναστασάκος πήρε κανονικά μέρος, αφού ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς της Κυριακής.
Πρωί έχει προγραμματιστεί και η σημερινή προπόνηση (11.00, στο Μάλεμε), στην οποία ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.
Σίγουρα αυτό που πάνω απ' όλα χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία και ψυχραιμία, αφού μπορεί να 'μετράει' τέσσερις συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες, όμως με τις εμφανίσεις της στα παιχνίδια αυτά άξιζε κάτι πολύ καλύτερο, το οποίο μπορεί να διεκδικήσει στη Νέα Σμύρνη. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι 12 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα μόνον κακός απολογισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί και βέβαια δεν ήταν πολλοί αυτοί που μετά την κλήρωση περίμεναν ότι ο Πλατανιάς θα πάρει βαθμό στα Γιάννινα και 'διπλό' στη Θεσσαλονίκη 'κόντρα' στον Άρη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΔΩΣΕ Ο Μ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
Από τον αρχηγό του Πλατανιά Μάρκο Μαραγκουδάκη  επέλεξαν οι μαθητές της Στ' τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων να πάρουν συνέντευξη για τις ανάγκες του web radio, που λειτουργεί στο σχολείο τους.
Οι Χρήστος Τσουπάκης, Στέφανος Αρβανίτης, Γιάννης Κοκκινάκης και Νίκος Ζώης, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Πληροφορικής Ανδρέα Κουκλινό, βρέθηκαν προχθές το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε και  πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση συνομίλησαν με τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος απάντησε  σε όλα τους τα ερωτήματα, τους έδωσε αυτόγραφα και  φωτογραφήθηκε μαζί τους.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 64.50% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Μίρνες Σίσιτς του ΟΦΗ (27.91%) και τρίτο τον Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού (7.59%).
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κέρδισε ο Ντένις Σόουζα του ΟΦΗ, που συγκέντρωσε ποσοστό 59.63%. Τον ακολούθησαν ο Γιώργος Ζησόπουλος του Λεβαδειακού με 28.37% και ο Κώστας Μήτρογλου με 12%.