Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Επισκέψεις αγάπης από τον Α.Ο. Χανιά by ZARPA.GR

serofilanthropiko

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο έδωσε το παρών έχοντας μάλιστα ενεργό ρόλο στο φιλανθρωπικό ματς που έλαβε χώρα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Τετάρτη το μεσημέρι με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και υλικά αγαθά για τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα αυτές τις άγιες μέρες.

Ο προπονητής της ομάδας μας Μουράτ Σεροπιάν έκατσε στον πάγκο της μικτής ομάδας δημοσιογράφων Χανίων Ρεθύμνου ενώ την ομάδα ενίσχυσαν αγωνιστικά και οι Γιάννης Μπακόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο ένας εκ των τριών αρχηγών Βασίλης Γωνιωτάκης. Πριν το ματς ο επίσης αρχηγός της ομάδας Ντίνος Πάγκαλος έφερε τρόφιμα που αγοράστηκαν με χρήματα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο.Χανιά.

Σε συνέχεια των ενεργειών αυτών σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Αγ. Γεώργιος από αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών την Παρασκευή το πρωί τις 11:00 π.μ και στην οποία θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά  ενώ το απόγευμα στις 19:00 επίσης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας θα επισκεφτεί το 19ο Δημοτικό σχολείο όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν αλλά και να συνομιλήσουν από κοντά με τους παίκτες του Α.Ο.Χανιά.