Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2020

Οδηγίες ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας εξέδωσε οδηγίες για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων. Δείτε το έγγραφο .

Επανέναρξη μαθημάτων

Αγαπητοί γονείς, Τα μαθήματα ξεκινούν και πάλι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.  Τα τμήματα Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2 θα είναι χωρισμένα σε δύο υποτμήματα, για συγκεκριμένους λόγους, και οι μαθητές του κάθε υποτμήματος θα προσέρχονται στο σχολείο μέρα παρά μέρα: Την πρώτη εβδομάδα οι μαθητές του πρώτου υποτμήματος θα προσέλθουν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, ενώ οι μαθητές του δεύτερου υποτμήματος θα προσέλθουν Τρίτη, Πέμπτη. Τις επόμενες εβδομάδες εναλλάξ. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργεί. Το κυλικείο δεν θα λειτουργεί. Οι μαθητές πρέπει να φέρνουν καθημερινά μπουκάλι με νερό μαζί τους. Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από τις δύο εισόδους, ως εξής: - Από την κεντρική αυλόπορτα για τους μαθητές των τάξεων Α’, Β’, Γ’. - Από την αυλόπορτα του κυλικείου για τους μαθητές των τάξεων Δ’, Ε’, ΣΤ’. Παρακαλούνται οι γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους από τις 8:00 και μετά. Κανένας γονιός δεν θα εισέρχεται στο σχολείο, εκτός από όσους έχουν προγραμματισμένο ραντεβού και στη

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στην Α' τάξη των δημοτικών σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιούνται από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία γονέων στο σχολείο. Για το λόγο αυτό, το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα δέχεται γονείς από 15 Μαΐου 2020 έως 29  Μαΐου 2020, κατά τις ώρες  9:00 ως 12:00 πμ . Παρακαλούμε, πριν την επίσκεψη γονέα στο σχολείο, να προηγείται τηλεφώνημα στα εξής τηλέφωνα: 2821040556 (τηλέφωνο σχολείου)  6977191126  (κ. Νίκος Γιαννακάκης, Διευθυντής) 6982695369 (κα. Αργυρώ Φουντουλάκη, Υποδιευθύντρια) Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά: Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία, 2020-2021

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα ημερήσια Γυμνάσια

Ενημερωθείτε για την κατανομή αποφοίτων Δημοτικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στα Ημερήσια Γυμνάσια , για το σχολικό έτος 2020-2021.

Webinar και για γονείς: Πνευματικά Δικαιώματα & Προσωπικά Δεδομένα

Εικόνα
Το ΠΕΚΕΣ Κρήτης καλεί σε επιμορφωτική δράση με θέματα "Πνευματικά Δικαιώματα" και "Προσωπικά Δεδομένα", την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, ώρες 12.00-15.00. Παρακολουθήστε από εδώ σε live streaming . Αναλυτικά: Πρόσκληση - Πρόγραμμα - Οδηγίες παρακολούθησης

Ανακοινώσεις για γονείς - κηδεμόνες

Ψυχική υγεία των παιδιών εν μέσω της πανδημίας COVID-19/Οδηγός για Γονείς , του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επανέναρξη λειτουργίας σχολείων , ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων.

Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-21

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων,  για το σχολικό έτος 2020-21. Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Συμπληρωματικά έγγραφα  (αίτηση γονέα ή κηδεμόνα για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία, κατάλογος καλλιτεχνικών σχολείων)

Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-21

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων,  για το σχολικό έτος 2020-21. Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Συμπληρωματικά έγγραφα (αίτηση γονέα ή κηδεμόνα για τα Μουσικά Σχολεία, κατάλογος μουσικών σχολείων)

Δράση αιμοδοσίας του Μαραθωνίου Κρήτης

Εικόνα
Ο Μαραθώνιος Κρήτης - ΣΔΥΧ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Ν.Χανίων «Αγ. Γεώργιος» καθώς και με την αρωγή των Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου και Ηρακλείου, οργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ως ελάχιστη συνεισφορά προς την κοινωνία, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Στα Χανιά η αιμοδοσία θα διεξαχθεί στο Παλιό Τελωνείο στο Ενετικό Λιμάνι (θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»), Πέμπτη και Παρασκευή 7 - 8 Μαΐου 2020 , ώρες 09:00-16:00.  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων "Αγ. Ιωάννης" Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6974937983 Αναλυτικά η ανακοίνωση .