Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2021

Self Test μία φορά την εβδομάδα

Σας ενημερώνουμε ότι στο εξής η προσέλευση των παιδιών στο σχολείο θα γίνεται με ένα self-test την εβδομάδα. Το self-test θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή. Κάθε Δευτέρα οι μαθητές/ μαθήτριες θα επιδεικνύουν στην είσοδο του σχολείου τη σχολική κάρτα covid19 αρνητικού αποτελέσματος. Οπότε το επόμενο self-test πρέπει να  γίνει την Κυριακή, 23/5/2021, και ισχύει για την προσέλευση στο  σχολείο τη Δευτέρα, 24/5/2021, και για όλη την επόμενη εβδομάδα . Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και στη συνέχεια να εκτυπώσετε τη σχολική κάρτα covid19. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης μπορείτε να αντιγράψετε χειρόγραφα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής δήλωσης σε μια λευκή κόλλα χαρτί και να υπογράψετε το περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή εφιστούμε την προσοχή ότι θα πρέπει να αντιγράψετε προσεκτικά όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής δήλωσης .

Υπενθύμιση για διενέργεια υποχρεωτικού self-test

  Αγαπητοί γονείς, σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο το πρωί, Πέμπτη 13/5/2021, οι μαθητές και μαθήτριες πρέπει να επιδείξουν, κατά την είσοδό τους στο σχολείο, αρνητικό αποτέλεσμα του self-test που θα κάνουν σήμερα Τετάρτη 12/5/2021.

Επαναλειτουργία του σχολείου μας με διενέργεια υποχρεωτικού self-test

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 με υποχρεωτικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) για τους μαθητές και τις μαθήτριες δύο φορές την εβδομάδα (πριν από κάθε Δευτέρα και πριν από κάθε Πέμπτη). Η προμήθεια του self-test γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του παιδιού. Αναλυτικές οδηγίες για όλη τη διαδικασία (διενέργεια του self-test, δήλωση αποτελέσματος και έκδοση σχολικής κάρτας για COVID-19):  https://self-testing.gov.gr/ Κατά συνέπεια, στο εξής κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη οι μαθητές/ μαθήτριες θα πρέπει να κάνουν self-test. Κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη πρωί οι μαθητές/μαθήτριες θα εισέρχονται στο σχολείο μόνο αφού έχουν επιδείξει στην αυλόπορτα, στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, ένα από τα εξής: Τη Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος σε έντυπη μορφή ή Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 στην οποία ο γονέας/ κηδεμόνας θα έχει αντιγράψει χειρόγραφα το περιεχόμενο της Σχολικής Κάρτας και θα βεβαιώνει