Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2022

Nέοι σταθμοί δειγματοληψίας rapid test

  Σ ας γνωρίζουμε ότι από 24/1/2022, ενεργοποιήθηκαν σταθμοί δειγματοληψίας προς διενέργεια Rapit-test για την εξυπηρέτηση πολιτών, στα παρακάτω σημεία: α. 5ο ΤΥΠ: Στρατόπεδο «ΤΑΞΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ», Κ. Μαλλινού 45, Χανιά. β. 5η ΤΑΞΠΖ: Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΒ) ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ», Καράγιωργα & Ακρωτηρίου, Βλητές Χανίων. Δικαιούχοι δειγματοληψίας και εξυπηρέτησης είναι όλοι οι κάτοχοι ΑΜΚΑ και προσωρινού ΑΜΚΑ (Π-ΑΜΚΑ), οι οποίοι προσέρχονται χωρίς τη διαδικασία ραντεβού. Έκδοση σχετικών πιστοποιητικών με μέριμνα των δικαιούχων, από το  gov.gr . Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται Κυριακή - Παρασκευή πλην επίσημων Αργιών και ώρες 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο λειτουργούν τα σχολεία κανονικά.  Παρακαλούμε όλοι οι μαθητές να προσέλθουν στο σχολείο με αρνητικό self test.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού κου Στυλιανίδη αύριο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και δε θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, διότι λόγω κακοκαιρίας η Τρίτη κηρύσσεται αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 25/01, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Όποιος μαθητής δεν έχει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό μπορεί να τον προμηθευτή από το σχολείο μέχρι της 13:15 & αύριο το πρωί μετά της 8:15!

Αλλαγές στις Δειγματοληψίες των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από από Δευτέρα 17.1.2022 αλλάζει το ωράριο δειγματοληψίας των Κινητών Ομάδων Υγείας , ΕΟΔΥ, Χανίων. και προστίθενται ένα ακόμα σημείο μαζικής δειγματοληψίας. Σημειώνεται ότι οι δειγματοληψίες απευθύνονται σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.     Τα νέα σημεία δειγματοληψίας :     1 η 2 η ΤΟΜΥ-Παλιό Νοσοκομείο Χανίων (Καποδιστρίου και Δραγούμη)   ·          Δευτέρα έως Παρασκευή : 08.30-14.30   ·          Σάββατο 09.00-14.30     Κέντρο Υγείας Χανίων ( Λεωφόρος Καραμανλή 99)   ·          Δευτέρα έως Παρασκευή :11.30-16.00   Πολιτιστικό Κέντρο Ταυρωνίτη   ·          Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30-14.30  

Νέο σημείο Δειγματοληψίας Μαθητών και Εκπαιδευτικών από 10.01. 2022

 Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 10.01.2022 οι Κινητές Ομάδες Υγείας , ΕΟΔΥ, Χανίων στο πλαίσιο ιχνηλάτισης  θα πραγματοποιούν tests αυστηρά για μαθητές και εκπαιδευτικούς,  υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν παραπεμπτικό από τον υπεύθυνο Covid του σχολείου ή από τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας. Η διενέργεια των tests θα πραγματοποιείται, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Χανίων,(Λεωφόρος Καραμανλή 99) με ωράριο 12:30 - 16:30, Δευτέρα ως Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται στην 1η και 2η Τομυ Χανίων.

Διάθεση self test

Καλή χρονιά σε όλους. Τη Δευτέρα 10/01/22 με το άνοιγμα των σχολείων, οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν με αρνητικό self test. Αν κάποιος γονέας δεν πρόλαβε να προμηθευτεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μουντάκη στο τηλέφωνο 6948526054, για να γνωρίζουμε τις ανάγκες που υπάρχουν. Αν οι ανάγκες δεν είναι μεγάλες, το σχολείο μπορεί να προμηθεύσει.