Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2022

ΚΑΝΌΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες , Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την εγκύκλιο του Υπουργείου που αφορά την υγιεινή σίτιση των παιδιών στο σχολείο. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενημερωτικό κείμενο με πλούσια σε συμβουλές και ιδέες παραρτήματα!    κανόνες υγιεινής διατροφής

1Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, ότι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 , θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχόλειου η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων-εκπαδευτικών ως εξής:  -στις 16:00 θα γίνει η ενημέρωση για τους γονείς της Α τάξης  -στις 17:00 θα γίνει η ενημέρωση για τους γονεις των υπολοίπων τάξεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Από το σχολικό έτος 2022-2023 τίθεται σε εφαρμογή νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου.  Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τη συμμετοχή των παιδιών τους στο αναμορφωμένο ολοήμερο πρόγραμμα έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Από το σχολικό έτος 2022-2023 τίθεται σε εφαρμογή νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου.  Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τη συμμετοχή των παιδιών τους στο αναμορφωμένο ολοήμερο πρόγραμμα έως και τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-09-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:15 Π.Μ.    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2022-2023

Καλό μήνα με μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!! Στο σχολείο μας θα λειτουργήσει ολοήμερο τμήμα μέχρι της 17:30. Αν κάποιος γονέας προτίθεται να γράψει το παιδί του παρακαλώ να με ενημερώσει γιατί ζητούν από την πρωτοβάθμια αν υπάρχει ενδιαφέρον!!