Ανακοίνωση για τον αγιασμό


 Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά! Ελπίζουμε να είχατε ένα ξεκούραστο και δημιουργικό καλοκαίρι, γεμάτο όμορφες εμπειρίες.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον χώρο του σχολείου μας. Μετά τον αγιασμό, τα παιδιά θα μπουν στις αίθουσες για να γνωρίσουν τους εκπαιδευτικούς και θα αποχωρήσουν στις 11:30 περίπου. 

Την επόμενη ημέρα, ημέρα Πέμπτη 12 , το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί κανονικά, όπως έχει δηλωθεί τον Ιούνιο. Δηλαδή θα λειτουργήσει κανονικά η Πρωινή Ζώνη 7:00 – 8:00, το υποχρεωτικό πρωινό πρόγραμμα από 8:00 – 13:15, και το Ολοήμερο από 13:15 – 16:00. Επίσης, την Πέμπτη, τα παιδιά θα πάρουν τα βιβλία τους και παρακαλούμε να φροντίσετε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες.

Τα παιδιά που θα παραμείνουν στο Ολοήμερο θα πρέπει να κρατούν φαγητό, τοποθετημένο σε ανοξείδωτα δοχεία, καθώς τα φαγητά ζεσταίνονται σε ηλεκτρικό φούρνο. Επίσης, να κρατούν μία πετσέτα και παγούρι για νερό.

Με την ευκαιρία, σας γνωρίζουμε ότι το κυλικείο του σχολείου θα λειτουργεί από τις  7:15 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη, κ. Κατερίνα Ψαραύτη στο τηλέφωνο 6941545426. 

Ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα! 

Με εκτίμηση,

Σαρικάκη Γεωργία

Διευθύντρια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PRESENT PERFECT CONTINUOUS / ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

PRESENT PERFECT SIMPLE / ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ